eDreams Mitja Marató de Barcelona 2023

19 Febrero 2023, Barcelona

eDreams Mitja Marató Barcelona

Presentació

Llum, mar, clima agradable i una infinitat d'atractius culturals i turístics fan de Barcelona el millor emplaçament per a una cursa com l'eDreams Mitja Marató. Nascuda el 1991 al recer/ombra de la seva germana gran la Zurich Marató de Barcelona, ​​cada any es fa més i més multitudinària. A les darreres edicions, tant la del 2019 com la del 2020 la xifra d'inscrits se situà per sobre dels 20.000. Fins i tot l'edició del 2021, en plena onada pandèmica, va ser capaç de congregar 9.000 participants i, en tots els casos, va resultar un èxit rotund. No hi pots faltar!

Time to be the first

La Mitja Marató és, a més d'una experiència esportiva única, garantia de cap de setmana inoblidable en una de les urbs més belles d'Europa.

Tu tries

Viu la Mitja Marató en parella, amb la família o amb el teu grup d´amics i gaudeix d´una atmosfera mediterrània afavorida pel tarannà acollidor dels barcelonins, que omplen els seus carrers el dia de la prova, transmetent tot el seu alè i ànim. A més, des d'un parell de dies abans, paral·lelament a l'eDreams Mitja Marató, podràs visitar la Fira del Corredor amb l'última cosa al món runner, ubicada a la Fira de Barcelona a Montjuïc, pavelló nº7 (al costat de les Columnes Puig i Cadafalch).

Experiència esportiva

La Mitja Marató és molt més que un esdeveniment esportiu digne del protagonisme global de la capital catalana. Atletes provinents de tot el món es donen cita cada any per viure una jornada lúdic-festiva no exempta de competència.

El recorregut

El cèntric passeig Pujades, al costat del parc de la Cituadella i davant de l'Arc de Triomf, és el lloc des del qual agafaràs la sortida de l'eDreams Mitja Marató. Des d'aquest punt, la prova us convida a recórrer, pel passeig d'Isabel II, la bella vista litoral des del nucli antic de Barcelona. Enrere deixaràs el barri de la Barceloneta i el Gòtic sense perdre de vista els blaus del cel i l'aigua mediterranis, mentre corres en paral·lel al bonic Port Vell. A bon ritme, arribaràs a l'emblemàtica estàtua de Colom, que assenyala el camí des de les populars Rambles. Just després, l'avinguda del Paral.lel s'obre davant teu amb la plaça Espanya de fons i situa la fita següent de la cursa. Un cop allà, entre gambada i gambada, prepara't a admirar l'esplendor de l'avinguda de la Reina Maria Cristina amb els edificis de la Fira, la Fundació Joan Miró i la impetuosa silueta del Palau Nacional, que treu el cap les seves elegants cúpules classicistes des del vessant de la muntanya màgica de Montjuïc. Després d'un gir tancat pel carrer Entença, t'endinsaràs al geomètric i ordenat escaquer de l'Eixample ia la seva artèria més coneguda, la Gran Via. Per sort per a tu, només t'esperen dos quilòmetres i mig de recta d'aquesta interminable avinguda fins a arribar al carrer Bailén i l'avinguda Lluis Companys, des dels quals, amb el pas previ pels carrers Buenaventura Muñoz i Pallars, posaràs rumb al Poble Nou. A l'antic cor industrial de la ciutat, accediràs pels carrers Llacuna i Perú, d'aquí tornada a la Gran Via per agafar la rambla de Prim directe al tram bumerang de la puixant zona comercial i de negocis Diagonal Mar. Un cop completat tot aquest recorregut , ja hauràs superat els 16 quilòmetres de travessia i serà el carrer Taulat i l'avinguda Litoral camí del Port Olimpic les que et facin saber que la ruta s'acaba. Per concloure aquest meravellós passeig esportiu, el carrer Marina serà l'avantsala de la recta de meta situada al mateix lloc que la sortida, sobre el passeig Pujades. Enhorabona perquè ho hauràs aconseguit!

Cargando comentarios...